Bine ai venit în lumea Glowy! Fie ca ești o împătimită a produselor K-Beauty sau nu ai auzit până acum de rutina de îngrijire coreeană dar vrei sa afli mai multe, ai ajuns unde trebuie.

Ideea acestui magazin online a pornit de la o pasiune pentru podusele de skincare în general și pentru cele coreene în special, de la discuții interminabile cu prietenele cele mai bune pe tema îngrijirii tenului și de la multe multe produse testate. Ce-i drept, ne-a ajutat și faptul că de aproape 5 ani ne "învârtim" în lumea "Asia'n Bucate" (pentru cine nu știe despre ce e vorba, vă las și aici un link www.asianbucate.ro).

Așa că, după aproape 1 an de la prima vizită în Coreea de Sud, participarea la 3 targuri de profil și negocieri intense cu furnizorii, am deschis Glowy Cosmetics. De ce Glowy? Pentru că tenul îngrijit cu produse cosmetice coreene este super curat, luminos și stralucitor, asa cum ne dorim sa fie.

Toate produsele noastre sunt alese cu mare atenție, importate direct din Coreea, certificate pentru a fi vândute în Uniunea Europeana, sunt cruelty free, fără coloranți, parabeni sau sulfati. Suntem tot timpul în căutare de branduri noi, inovatoare și nu ne vom opri la Coreea. Avem multe surprize din toată Asia, stay tuned!

Prin Glowy Cosmetics dorim sa creăm o comunitate a pasionaților de K-Beauty, vrem să legăm conexiuni, să împărtășim experiențe, să primim feedback-uri, sugestii, recomandări  și promitem că vom ține cont de ele. Nu uita sa te înscrii la newsletter, ne angajăm să nu te bombardăm cu mailuri inutile și sigur nu vei regreta!

STAY GLOWY!