Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane fizice, persoane juridice, persoane fizice autorizate, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre KB COSMETICS WORLD. Termenul de livrare a produselor - in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare (in Bucuresti) sau in 24-48 ore, prin reteaua de distributie Urgent Cargus (in celelalte localitati din tara). In zilele de sambata si duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 200 Lei, transportul este GRATUIT. Pentru comenzi mai mici de 200 Lei, se percepe o taxa de 16 Lei.

De asemenea, puteti opta pentru ridicarea produselor din magazinul partener “Asia’n Bucate” aflat in Piata Matache, strada Piata Haralmbie Botescu, nr 11-13, sector 1, Bucuresti.