INTRODUCERE

Iti multumim pentru interesul fata de compania si produsele noastre. Cand intri intr-o relatie de orice fel cu noi, ne incredintezi informatiile tale.
Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Iti luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Suntem constienti ca informatiile personale iti apartin, de aceea depunem toate eforturile sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Aceste informatii sunt importante. Speram sa le citesti cu atentie. Nu luam decizii automate, inclusiv crearea de profiluri cu impact semnificativ asupra ta.

 

CE FEL DE INFORMATII COLECTAM DESPRE TINE?
       
Cand interactionezi in orice fel cu noi este posibil sa ne dai sau sa primim din alte surse informatii incluzand:
•    Numele si prenumele
•    Adresa de e-mail
•    Profilul de socializare
•    Interesele si preferintele
•    Adresa
•    Informatii despre produsele si serviciile achizitionate
•    Informatii bancare

Este posibil sa colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, incluzand:
•    Adresa IP
•    Navigatorul de internet
•    Anunturile pe care ai dat click
•    Locatia
•    Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru

DE CE COLECTAM ACESTE INFORMATII?

Colectam informatiile tale in scopuri determinate si legitime care includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele:
•    In vederea incheierii sau executarii unui contract dintre tine si noi;
Retine faptul ca furnizarea informatiilor privind numele, prenumele si adresa de contact este obligatorie, in caz contrar nu iti putem livra bunurile.
•    Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
•    In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul tau prealabil;
•    Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le oferim;
•    Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
•    Pentru a iti oferi reclama si continut personalizat;
•    Pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
•    Pentru crearea si/sau mentenanta conturilor;
•    Pentru a ne conforma legislatiei;
•    Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta;

CARE SUNT TEMEIURILE LEGALE PENTRU PRELUCRARE?

•   Ti-ai dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
Retine ca iti poti retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: sales@glowycosmetics.ro .

•   Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si noi
Anumite informatii, precum numele, prenumele si adresa de livrare sunt obligatorii pentru executarea contractului de vanzare dintre noi.

•   Prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale
In anumite situatii, prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale, ca de exemplu pastrarea facturilor timp de 10 ani.

CAT TIMP ITI PASTRAM DATELE?

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare. Același lucru este valabil pentru recenzii.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii site-ului web pot vedea și edita aceste informații.

Ca principiu, KB COSMETICS WORLD va prelucra datele tale cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Conturile inactive (conturile în care utilizatorii nu s-au mai autentificat și nu au mai plasat nicio comandă) se păstrează timp de 2 ani, după care se șterg automat.

În cazul în care esti client, vom prelucra datele tale pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform politicilor interne ale KB COSMETICS WORLD, respectiv pe durata necesară îndeplinirii obligațiilor legale care revin în sarcina KB COSMETICS WORLD (de exemplu, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situația în care esti client și iti exerciti opțiunea de ștergere a contului de utilizator, KB COSMETICS WORLD va interpreta această acțiune ca opțiunea ta  de a te dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care te ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin glowycosmetics.ro.ro. În acest sens, dacă alegi să iti ștergi contul de utilizator, nu iti vom mai trimite e-mailuri de acest gen. Totuși, dorim să te informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor tale cu caracter personal. În cazul în care soliciti ștergerea contului, însă pe acel cont există cel puțin o comandă activă, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active. Menționăm că datele de facturare și livrare vor fi păstrate ca documente justificative conform legii timp de 10 ani.

Dacă iti retragi consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, KB COSMETICS WORLD  va înceta prelucrarea datelor tale  cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de KB COSMETICS WORLD pe baza consimțământului exprimat de către tine înainte de retragerea acestuia.

CE DREPTURI AI ASUPRA DATELOR TALE?

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest site web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate

INTREBARI, SOLICITARI SI EXERCITAREA DREPTURILOR

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale sau ai orice alta ingrijorare cu privire la confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: sales@glowycosmetics.ro