Termeni generali

Glowy Cosmetics este denumirea comerciala a SC KB COSMETICS WORLD SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Calea Crangasi nr.6, bloc 17 A, spatiul commercial 1, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/17121/2018, avand CUI 40231373, numita in continuare KB COSMETICS WORLD.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.glowycosmetics.ro, KB COSMETICS WORLD isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de KB COMETICS WORLD exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa KB COSMETICS WORLD.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre KB COSMETICS WORLD cu o cerere scrisa, datata si semnata. KB COSMETICS WORLD se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

KB COSMETICS WORLD nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

KB COSMETICS WORLD garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. KB COSMETICS WORLD nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.glowycosmetics.ro  nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, KB COSMETICS WORLD nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele comercializate de KB COSMETICS WORLD nu sunt contrafacute.

KB COSMETICS WORLD garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane fizice, persoane juridice, persoane fizice autorizate, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre KB COSMETICS WORLD. Termenul de livrare a produselor - in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare (in Bucuresti) sau in 24-48 ore, prin reteaua de distributie Urgent Cargus (in celelalte localitati din tara). In zilele de sambata si duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 200 Lei, transportul este GRATUIT. Pentru comenzi mai mici de 200 Lei, se percepe o taxa de 16 Lei.

De asemenea, puteti opta pentru ridicarea produselor din magazinul partener “Asia’n Bucate” aflat in Piata Matache, strada Piata Haralmbie Botescu, nr 11-13, sector 1, Bucuresti.

Plata produselor

Plata produselor comandate prin KB COSMETICS WORLD se poate face astfel: in numerar la livrare, sau plata cu cardul online.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul Libra Pay , iar KB COSMETICS WORLD  nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Returnarea produselor achizitionate

Va rugam consultati pagina Returnarea produselor.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de KB COSMETICS WORLD, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: sales@glowycosmetics.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si KB COSMETICS WORLD pentru utilizarea acestui site.

KB COSMETICS WORLD verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.