Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Se acceptă returul produselor nedesfăcute, cu ambalajul original, sigilat. Nu se vor accepta pentru returnare produsele care prezintă semne de uzură sau consum, modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi sau șocuri. Dacă returul produselor este acceptat, vom rambursa contravaloarea acestora şi costul de transport tur-retur.

Returnarea efectivă a produsului se poate face prin curierat rapid.

Pentru a intia procedura de retur, trebuie sa fii logat in contul tau de client de pe www.glowycosmetics.ro. Acceseaza sectiunea Istoric si detalii ale comenzilor, alege comanda aferenta produsului/produselor pe care vrei sa il/le returnezi si urmeaza pasii din fomular. Solicitarea ta va fi trimisa catre echipa KB COSMETICS WORLD.

Poti vizualiza statusul procesului de returnare in sectiunea Retur de marfa, din contul tau de client. La schimbarea statusului in "In asteptarea coletului", te rugam sa descarci formularul de retur, sa il citesti cu atentie, sa il printezi si sa il introduci in colet. Trimite coletul la adresa indicata pe formular. Te rugam sa urmaresti statusul procesului de retunare in sectiunea Retur de marfa si pentru orice nelamuriri poti trimite un mail la sales@glowycosmetics.ro, specificand in subiect numarul de retur care se regaseste pe formularul de returnare.

Contravaloarea marfii returnate, inclusiv costurile livrarii, se va plati prin Transfer Bancar in contul specificat de catre tine. KB COMSETICS WORLD va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data renuntarii in scris a contractului.