Coșul de cumpărături


Nu mai sunt produse în coșul tău
chevron_leftContinuă cumpărăturile
0 articole 0,00 RON
Livrare Gratuit

Total (fara TVA) 0,00 RON
Taxe 0,00 RON

  • Produsele se livreaza in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare (in Bucuresti) sau in 24-48 ore, prin reteaua de distributie Urgent Cargus (in celelalte localitati din tara). Produsele se livreaza in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare (in Bucuresti) sau in 24-48 ore, prin reteaua de distributie Urgent Cargus (in celelalte localitati din tara).
  • Puteti opta pentru ridicarea comenzii, GRATUIT, din magazinul partener Asia'n Bucate (www.asianbucate.ro) - Str Piata Haralambie Botescu nr 11-13, Piata Matache, sector1, Bucuresti. Puteti opta pentru ridicarea comenzii, GRATUIT, din magazinul partener Asia'n Bucate (www.asianbucate.ro) - Str Piata Haralambie Botescu nr 11-13, Piata Matache, sector1, Bucuresti.
  • Pentru a beneficia de un cod promotional, trebuie sa aveti un cont de client si sa fiti logat. Pentru a beneficia de un cod promotional, trebuie sa aveti un cont de client si sa fiti logat.