Snail Bee Ultimate Serum

  • Benton
  • Nu sunt suficiente produse in stoc

Benton Snail Bee Ultimate Serum conține 2 ingrediente esențiale - mucus de melc și venin de albine, care, împreună, oferă o multitudine de beneficii tenului.  Baza acestui serum este secreția de melc, care este fermentată în drojdie de struguri și apoi filtrată, Aceasta repară tenul, tratează hiperpigmentarea și cicatricile post-acnee, iar veninul de albine calmează și previne apariția coșurilor. Extractul de arbore de ceai și de camelia sinensis calmează tenul și sprijină lupta împotriva acneei. După folosirea acestui serum pielea se va simți hidratată și suplă.

STAY GLOWY!

35 ml

110,00 RON
Cantitate


Ce face?

Benton Snail Bee Ultimate Serum este un produs care se adresează tuturor tipurilor de ten : celui care are nevoie de revitalizare și hrănire intensă, tenului care suferă de hiperpigmentare, tenului cu un dezechilibru în balanța de apa-ulei, etc. Este un produs fără alcool și parfum, cu un pH foarte apropiat de ce al pielii.

Cum se folosește?

Dupa toner, aplicați 3-4 picaturi de serum în palme sau direct pe piele și tapotați ușor până la absorbția completă. Continuați rutina cu o cremă hidratantă.

Ingrediente

Saccharomyces/Snail Secretion Filtrate Ferment Filtrate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Aqua (Water), Camellia Sinensis Leaf Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Glycerin, Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Hyaluronate, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Ulmus Campestris (Elm) Bark Extract, Plantago Asiatica Extract, Laminaria Digitata Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Althaea Rosea Root Extract, Allantoin, Adenosine, Bee Venom, Beta-Glucan, Betaine, Panthenol, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum

Benton

Descriere

S-ar putea să-ți placă și