Fermentation Essence

  • Benton
  • Nu sunt suficiente produse in stoc

Benton Fermentation Essence conține galactomyces ferment filtrate, un ferment din drojdie, care luminează tenul și îi crește fermitatea. Acest cocktail de ingrediente fermentate, ceramide și acid hyaluronic conferă pielii un boost de elasticitate și hidratare. Este un produs cu o consistență ușoară, care se absoarbe rapid și care se adresează tuturor tipurilor de ten, în special celui sensibil.

STAY GLOWY!

100 ml

100,00 RON
Cantitate


Cum se folosește?

Dupa curățare și toner, aplicați 2-3 pompițe din produs pe față și gât și tapotați ușor până la absorbția completă. Continuați rutina de îngrijire cu serum și cremă.

Ingrediente

Galactomyces Ferment Filtrate, Aqua (Water), Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Bifida Ferment Lysate, Ceramide NP, Althaea Rosea Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Betaine, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, sh-Oligopeptide-1, Zanthoxylum, Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract Usnea Barbata (Lichen) Extract, Adenosine, Arginine, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Polysorbate 20, Lecithin

Benton

Descriere