Aloe Soothing Mask Pack

  • Benton
  • Nu sunt suficiente produse in stoc

Benton Aloe Soothing Mask Pack este ideală pentru tenul inflamat sau chiar ca o mască dupa plajă. Conține mai mult de 48% aloe vera, dar și apă din frunze de ceai verde, care calmează, repară, protejează, hidratează și revitalizează tenul. Fibra de tencel din care este confecționată masca este ușoară și se potrivește perfect conturului feței.

STAY GLOWY!

23 ml

11,00 RON
Cantitate


Cum se foloseste?

Dupa curățare și toner, aplicați cu grijă masca pe față și relaxați-vă timp de 10-20 minute. După îndepărtare, masați excesul de ser în piele.

Tips & tricks

1. Aplicați serumul rămas în interiorul ambalajului pe gât și brațe.

2. Păstrați masca în frigider, pentru o senzație suplimentară de răcorire.

3. Dacă depozitați masca în poziție verticală, este posibil ca serumul să se scurgă în partea de jos a ambalajului. Agitați bine plicul în care se găsește masca pentru a vă asigura că serumul este distribuit în mod egal.

Ingrediente

Aloe Barbadensis Leaf Water, Aqua (Water), Camellia Sinensis Leaf Water, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium PCA, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Microcrystalline Cellulose, Sodium Gluconate, Betaine, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Dipotassium Glycyrrhizate, Cellulose Gum

Benton

Descriere

S-ar putea să-ți placă și