Goodbye Redness Centella Mask Pack

  • Benton
  • Nu sunt suficiente produse in stoc

Benton Goodbye Redness Centella Mask Pack este ideală pentru calmarea și protejarea pielii iritate, datorită extractului de Centella Asiatica și ingredientelor pe care aceasta le contine : madecassoid, madecassic acid, asiaticoside și asiatic acid. Masca este potrivită pentru tenul uscat, deshidratat, iritat, înroșit, sensibil.

STAY GLOWY!

23 ml

12,00 RON
Cantitate


Cum se foloseste?

Dupa curățare și toner, aplicați cu grijă masca pe față și relaxați-vă timp de 10-20 minute. După îndepărtare, masați excesul de ser în piele.

Tips & tricks

1. Aplicați serumul rămas în interiorul ambalajului pe gât și brațe.

2. Păstrați masca în frigider, pentru o senzație suplimentară de răcorire.

3. Dacă depozitați masca în poziție verticală, este posibil ca serumul să se scurgă în partea de jos a ambalajului. Agitați bine plicul în care se găsește masca pentru a vă asigura că serumul este distribuit în mod egal.

Ingrediente

Centella Asiatica Leaf Water, Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Microcrystalline Cellulose, Centella Asiatica Extract, Sodium Gluconate, Sodium Hyaluronate, Propanediol, Dipotassium Glycyrrhizat, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Asiaticoside, Madecassoside, Portulaca Oleracea Extract, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated phosphatidylcholine, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Sucrose Stearate

Benton

Descriere

S-ar putea să-ți placă și