Bulgarian Rose Water Mist Serum

  • Heimish

Heimish Bulgarian Rose Water Mist Serum este un produs multifuncțional, care poate fi folosit ca un toner, serum , spray de fixare a machiajului sau doar ca o doză de hidratare atunci când pielea se simte uscată. Contine 88 % apă de trandafiri din Bulgaria, dar și alte ingrediente preferate în industria K-Beauty, cum ar fi Niacinamida, Adenosina și Acidul Citric, care luminează tenul și minimizează aspectul ridurilor. Are un miros plăcut de trandafiri.

STAY GLOWY!

55 ml

120,00 RON
Cantitate

Cum se folosește?

Agitați flaconul, închideți ochii și pulverizați produsul de la o distanță de 15-20 cm. Mistul poate fi folosit pe tot parcursul zilei, înainte sau după machiaj, ca toner sau serum.

Ingrediente

Rosa Damascena Flower Water, Propanediol, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Pentylene Glycol, Portulaca Oleracea Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Choleth-24, Polyglyceryl-2 Oleate, Diphenyl Dimethicone, Triethylhexanoin, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Lecithin, Adenosine, Sodium Citrate, Citric Acid, Xanthan Gum, Disodium EDTA

Heimish

Descriere

S-ar putea să-ți placă și